domingo, 24 de noviembre de 2019

Danza en la Biblioteca



"Balla’m un llibre". "Olor de menta" és una peça de dansa que dibuixa i envaeix un espai imaginat a partir de dos cossos que es posen al servei d’un collage de poemes escènics de Joan Brossa. Una creació de la companyia Us back in town per a 'Balla'm un llibre', el cicle de coreografies curtes basades en textos literaris que porta la dansa a les biblioteques amb l'objectiu de difondre aquest llenguatge expressiu i crear nous públics, en aquest cas, sumant les arts de la paraula i del moviment i triant un escenari singular i de proximitat per als ciutadans.

'Balla'm un llibre' és una col·laboració entre l'APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), l'Institut Català de les Empreses Culturals i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.

.........................................................................

"Balla'm un llibre". "Olor a menta" es una pieza de danza que dibuja e invade un espacio imaginado a partir de dos cuerpos que se ponen al servicio de un collage de poemas escénicos de Joan Brossa. Una creación de la compañía Os back in town para "Balla'm un 
llibre", el ciclo de coreografías cortas basadas en textos literarios que lleva la danza a las bibliotecas con el objetivo de difundir este lenguaje expresivo y crear nuevos públicos, en este caso, sumando las artes de la palabra y del movimiento y eligiendo un escenario singular y de proximidad para los ciudadanos.

"Balla'm un llibre" es una colaboración entre l'APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), l'Institut Català de les Empreses Culturals y el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.






















No hay comentarios:

Publicar un comentario