sábado, 24 de agosto de 2024

Exposició Col·lectiva 'ART COMPARTIT'


Artistes: Agustí Forner, Agustí Vázquez, Annet Timmer, Antonieta Panisello, Encarna Largo, Gerard Barberà, Lluisa Herrando, Maryline Thibaut, Montserrat Artigas, Pepita Baiges, Rafel Curto, Roser Panisello i Toni Martínez.

Del 8 d'agost fins al 29 de setembre de 2024.

A partir del proper dia 8 d'agost i fins al 29 de setembre de 2024, es podrà visitar en la segona planta del Mucbe una exposició col·lectiva de les obres de tretze artistes residents a les comarques del Baix Maestrat (Castelló), Montsià (Tarragona) i Baix Ebre (Tarragona).


En un món que va inexorablement cap a la digitalització, l'art sembla l'últim reducte d'expressió lliure de l'ésser humà. Una cosa que uneix el grup PICTÒRIC TORTOSA.

Un grup de persones vingudes de tot arreu que viuen i pinten al voltant de l'Ebre i, així com el nostre riu defineix el territori amb el seu esdevenir, gravant soles d'història al terreny, així marca la pell de qui no ha dit la seua darrera paraula en l'art i reivindica amb força i il·lusió el seu lloc a la nostra vella cultura mediterrània.

Son tretze artistes que s'uneixen per oferir-nos ART. Diferents expressions, distintes formes d'interpretació, dissemblants mons, però tots amb un comú denominació: ART escrit amb majúscules.






































No hay comentarios:

Publicar un comentario