lunes, 3 de febrero de 2020

NUMEN


Ahir, diumenge 2 de febrer va tenir lloc la segona edició de NUMEN a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

NUMEN és un espectacle organitzat per diLLums d’Arts al Forn amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa i de Omnium Cultural de les Terres de l’Ebre.

Es tracta d'un espectacle teatral en el qual es pretén homenatjar persones i entitats de les Terres de l’Ebre que han estat premiats en l'ultimo any dins de l'àmbit cultural (Fotografia, Literatura, Pintura, Cultura, Música, Art…).

Aquest espectacle l'ha dirigit Valer Gisbert i és una manera de reconèixer i alhora fomentar el reconeixement a aquestes persones de la nostra terra. Després de les fotos he inserit el vídeo en el qual figuren tots i cadascun dels homenatjats.

Vull agrair a l'organització, primer per dur a terme aquesta iniciativa, i després per les facilitats que em van mostrar per a la realització d'aquest post.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ayer, domingo 2 de febrero tuvo lugar la segunda edición de NUMEN al Auditorio Felip Pedrell de Tortosa.

NUMEN es un espectáculo organizado por diLLums d’Arts al Forn con el soporte del Ayuntamiento de Tortosa y de Omnium Cultural de las Terres de l’Ebre.

Se trata de un espectáculo teatral en el que se pretende homenajear a personas y entidades de las Terres de l’Ebre que han sido premiados en el último año dentro del ámbito cultural (Fotografía, Literatura, Pintura, Cultura, Música, Arte…).

Este espectáculo lo ha dirigido Valer Gisbert  y es una forma de reconocer y a la vez fomentar el reconocimiento a estas personas de nuestra tierra. Después de las fotos he insertado el video en el que figuran todos y cada uno de los homenajeados.

Quiero agradecer a la organización, primero por llevar a cabo esta iniciativa, y después por las facilidades que me mostraron para la realización de este post.

































No hay comentarios:

Publicar un comentario