jueves, 2 de junio de 2022

Exposició MIRADES ENTRE VEÏNS

 


Dins del marc de les activitats sota el lema MIRADES CREATIVES del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa (URV), l’associació cultural diLLUMs d’arts al forn col·laborem amb l’organització de l’exposició MIRADES ENTRE VEÏNS.

Es tracta d’una exposició col·lectiva de 23 fotografies de gent del territori, d’ambdós costats del riu Sénia, a qui hem enviat, com una mena de repte, o de joc, a 23 indrets perquè hi aportin una mirada veïna diferent.

Cada persona que participa al projecte enviarà cinc fotografies, de les quals, el comitè organitzador n’escollirà una que formarà part de l’exposició. La resta, juntament amb una biografia dels autors i més informació sobre les activitats que es generin, es podran veure al blog que podeu visitar en aquest enllaç. 

L’exposició s’inaugurarà el 3 de juny de 2022 al Campus de la URV a Tortosa, i posteriorment serà itinerant per tot el territori durant un any.

No es tracta tan sols d’una exposició, sinó d’una forma d’encreuar mirades, de crear canals de comunicació i de coneixement mutu entre gent i poblacions dels dos costats del riu Sénia, a través de la fotografia i d’altres activitats que sorgiran amb la seva excusa.

La filosofia dels diLLUMs és donar a conèixer el talent cultural del territori i, al mateix temps, fomentar sinergies i complicitats entre persones i disciplines, sempre, si pot ser, amb un to amable, distès i lúdic.

Participen a l’exposició: Agustí Polet, Ana M. Morell, Batiste Pla, Carina Balfegó, Carme Pla, Emilio Zaragoza, Ernest Sesé, Joan Gil, Joaquin Ismael, José Conceptes, Marc Prades, Maria José Piorno, Marta Escolà, Maxi Pérez, Míriam G. Troncho, Pep Mola, Pilar Madorran, Piluka Diago, Rafa Ruíz, Rafael Ricote, Santi Martorell, Susanna Ferreres i Vicent Pellicer.


El comissari de l’exposició és Rafael Ricote.



Dentro del marco de las actividades bajo el lema MIRADES CREATIVES del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa (URV), la asociación cultural de diLLUMs d’arts al forn colaboramos con la organización de la exposición MIRADES ENTRE VEÏNS.

Se trata de una exposición colectiva de 23 fotografías de gente del territorio, de ambos lados del río Sénia, a quienes hemos enviado, como una especie de reto, o de juego, a 23 lugares para que aporten una mirada vecina diferente.

Cada persona que participa en el proyecto enviará cinco fotografías, de las cuales, el comité organizador escogerá una que formará parte de la exposición. El resto, junto con una biografía de los autores y más información sobre las actividades que se generen, se podrán ver en el blog que puede visitar en este enlace.

La exposición se inaugurará el 3 de junio de 2022 en el Campus de la URV en Tortosa, y posteriormente será itinerante por todo el territorio durante un año.

No se trata tan sólo de una exposición, sino de una forma de cruzar miradas, de crear canales de comunicación y de conocimiento mutuo entre gente y poblaciones de ambos lados del río Sénia, a través de la fotografía y de otras actividades que surgirán con su excusa.

La filosofía de diLLUMs es dar a conocer el talento cultural del territorio y, al mismo tiempo, fomentar sinergias y complicidades entre personas y disciplinas, siempre, a ser posible, con un tono amable, distendido y lúdico.

Participan en la exposición: Agustí Polet, Ana M. Morell, Batiste Pla, Carina Balfegó, Carmen Pla, Emilio Zaragoza, Ernest Sesé, Joan Gil, Joaquín Ismael, José Conceptos, Marc Prades, María José Piorno, Marta Escolà, Maxi Pérez , Míriam G. Troncho, Pep Mola, Pilar Madorran, Piluka Diago, Rafa Ruiz, Rafael Ricote, Santi Martorell, Susanna Ferreres y Vicent Pellicer.


El comisario de la exposición es Rafael Ricote.


No hay comentarios:

Publicar un comentario