domingo, 14 de abril de 2024

Presentació de PALS DE CEC d'Ernest Redó



Presentació del llibre “Pals de cec”, l'última compilació de relats de l'amic Ernest Redó, al Casal Tortosí de l'editorial LinX.

Divendres passat, 12 d'abril, ha tingut lloc la presentació del llibre “Pals de cec” d'Ernest Redó. Aquest acte tan especial ha començat amb la presentació per part de Jesús M. Tibau i Ricardo Gascón continuant amb un petit concert de Obscens en format acústic.

Gairebé al final s'han afegit les col·laboracions de Mario Pons, Albí Tena, Emili Gil, Pili Cugat i Carlos Lupprian. Tot això, marinat amb els excel·lents vins del celler Tarroné de Batea.



Presentación del libro “Pals de ciego”, la última compilación de relatos del amigo Ernest Redó, al Casal Tortosí de la editorial LinX.

El pasado viernes, 12 de abril, ha tenido lugar la presentación del libro “Pals de ciego” de Ernest Redó. Este acto tan especial ha comenzado con la presentación por parte de Jesús M. Tibau y Ricardo Gascón continuando con un pequeño concierto de Obscens en formato acústico.

Casi al final se han añadido las colaboraciones de Mario Pons, Albino Tena, Emili Gil, Pili Cugat y Carlos Lupprian. Todo ello, marinado con los excelentes vinos de la bodega Tarroné de Batea.





















































No hay comentarios:

Publicar un comentario