lunes, 29 de abril de 2024

Sant Jordi 2024



Un any més celebrem Sant Jordi. Els llibres i sobretot els autors són els protagonistes. Però no tot autor té un llibre, hi ha molts escriptors que dediquen la seva inspiració i el seu treball a escrits que rares vegades es troben en un llibre.

La inspiració més veritable és el fruit del treball, de l'experiència i de la inspiració, Estem en un món que les persones valen el que transmeten i només algunes vegades això és cert. Recordo un amic que m'inundava en relats cada vegada més explícits i austers, un dia li vaig dir que els podia concentrar en un llibre i em contesto que no perquè perdrien la seva màgia.

Avui Sant Jordi a la meva ciutat d'adopció, és això llibres i autors, els més genials del món. Sou imprescindibles per a fer brollar, com si en un camp verd sorgissin, milers de vermelles roselles.

La bellesa de les paraules avui ens acompanya, deixem que ens envaeixin plenes de bellesa, anem…



Un año más celebramos Sant Jordi. Los libros y sobre todo los autores son los protagonistas. Pero no todo autor tiene un libro, hay muchos escritores que dedican su inspiración y su trabajo a escritos que rara vez se encuentran en un libro.

La inspiración más verdadera es el fruto del trabajo, de la experiencia y de la inspiración, Estamos en un mundo que las personas valen lo que transmiten y solo algunas veces esto es cierto. Recuerdo un amigo que me inundaba en relatos cada vez más explícitos y austeros, un día le dije que los podía concentrar en un libro y me contesto que no porque perderían su magia.

Hoy Sant Jordi en mi ciudad de adopción, es eso libros y autores, los más geniales del mundo. Sois imprescindibles para hacer brotar, como si en un campo verde surgieran, miles de rojas amapolas.

La belleza de las palabras hoy nos acompaña, dejemos que nos invadan plenas de belleza, vamos…














































No hay comentarios:

Publicar un comentario