sábado, 2 de marzo de 2024

Presentació del llibre "VIDA A L’EBRE Parlo d'un riu mitic i remorós" de Vicent Pellicer

 


Presentació del llibre "VIDA A L’EBRE Parlo d'un riu mitic i remorós" de Vicent Pellicer


Ahir va tenir lloc la presentació del llibre "VIDA A L’EBRE Parlo d'un riu mitic i remorós" de Vicent Pellicer a la Biblioteca de Tortosa. La directora de la Biblioteca ens va presentar i tot seguit, i després d'unes breus paraules que us adjunto aquí, Vicent ens va regalar la lectura del poema de Gerard Vergés que dona nom al llibre “Parlo d'un riu mitic i remorós”.

Una vegada llegit entaulem una enriquidora conversa amb Vicent i el seu llibre com a protagonistes. Finalment, projectem l'audiovisual basat en el llibre i que porta per títol: “Vida a l’Ebre. Parlo d'un riu mitic i remorós”.

El meu gran amic Joaquín Ismael ens va obsequiar amb les fotos que adjunt. Una meravellosa tarda compartida amb el públic i autoritats en aquest inigualable marc de la sala d'actes de la Biblioteca de Tortosa.


“Un llibre nou

Cada vegada que s'edita un llibre es produeix un petit miracle. L'autor cedeix una petita part de la seva vida en benefici de cadascun dels lectors.

Per al meu aquest fet m'omple d'alegria i espero ansiós sentir-lo entre les meves mans perquè cadascuna de les seves frases inundi el meu pensament. I si, a més, com aquest és el cas, és un llibre amb fotografies d'un amic, l'emoció es multiplica encara més.

Vicent és una persona molt especial. Ell crea poesia amb paraules i també amb imatges.

Tu has estat per a mi, mestre i company, d'aventures fotogràfiques, de pensaments i d'idees, has estat guia i model d'inspiració en aquesta passió que ens uneix anomenada fotografia i avui vull conversar amb tu sobre el teu últim llibre: “VIDA A L’EBRE, Parlo d’un riu mític i remorós”




Ayer tuvo lugar la presentación del libro "VIDA A L’EBRE Parlo d'un riu mitic i remorós" de Vicent Pellicer en la Biblioteca de Tortosa. 


La directora de la Biblioteca nos presentó y acto seguido, y después de unas breves palabras que os adjunto aquí, Vicent nos regaló la lectura del poema de Gerard Vergés que da nombre al libro “Parlo d'un riu mitic i remorós”.

Una vez leído entablamos una enriquecedora conversación con Vicent y su libro como protagonistas. Finalmente, proyectamos el audiovisual basado en el libro y que lleva por título: “Vida a l’Ebre. Parlo d'un riu mitic i remorós”.

Mi gran amigo Joaquín Ismael nos obsequió con las fotos que adjunto. Una maravillosa tarde compartida con el público y autoridades en este inigualable marco del salón de actos de la Biblioteca de Tortosa.


“Un libro nuevo

Cada vez que se edita un libro se produce un pequeño milagro. El autor cede una pequeña parte de su vida en beneficio de cada uno de los lectores.

Para mi este hecho me llena de alegría y espero ansioso sentirlo entre mis manos para que cada una de sus frases inunde mi pensamiento. Y si, además, como este es el caso, es un libro con fotografías de un amigo, la emoción se multiplica aún más.

Vicent es una persona muy especial. Él crea poesía con palabras y también con imágenes.

Tú has sido para mí, maestro y compañero, de andanzas fotográficas, de pensamientos y de ideas, has sido guía y modelo de inspiración en esa pasión que nos une llamada fotografía y hoy quiero conversar contigo sobre tu último libro: “VIDA A L’EBRE, Parlo d’un riu mític i remorós”






















3 comentarios:

  1. Una presentación muy amena y un libro muy interesante

    ResponderEliminar
  2. molt bona presentació i col·loqui de l'amic Rafa, fent les preguntes encertades per conèixer una mica més la metodologia utilitzada per l'amic Vicent, que com sempre ens s'enamora, tant amb les seves boniques imatges, com en la seva particular forma d'expressar-se, plena de calma , serenitat i saviesa, tot plegat ha estat un plaer per als sentits.
    gràcies a tots dos!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies, amic Rafa, per la teua amistat, per les teues amables y generoses paraules, per tot.

    ResponderEliminar